Om Klinikken

OM KLINIKKEN


Annes fodterapi er en lille hyggelig klinik i hjertet af Dyssegårdskvarteret i Hellerup. Klinikken blev etableret i 2008 af Statsautoriseret fodterapeut Anne Rietti og har siden været kendt for sin høje kvalitet og hyggelige omgivelser.

I klinikken kan du nyde en friskbrygget kop kaffe imens der bliver taget hånd om dine fødder.


Krop og sind hænger sammen. En fodbehandling vil ikke alene give velplejede smertefrie fødder, men også ro i sindet. Kom til Annes Fodterapi og oplev hvordan en fodbehandling kan give dig velvære og mere overskud til de vigtige ting i livet.


Der er gratis parkeringsmuligheder lige udenfor klinikken. Er du med offentlig transport kan du gå til klinikken på 10 min.


Klinikken tager imod Mobile Pay og kontant betaling.


Vi gør opmærksom på at der er en trappen ned til klinikken, som ikke er handikapvenlig.

Har du spørgsmål til klinikken er du velkommen til at ringe til os.

HVEM ER STATSAUTORISERET FODTERAPEUT ANNE RIETTI?


Jeg blev uddannet Statsautoriseret fodterapeut på fodterapeutskolen i København i 2008. Lige siden jeg blev uddannet, har jeg haft min egen klinik i Hellerup. Sideløbende har jeg førhen arbejdet hos Scholl i Lyngby, et ledende bandagist firma og en klinik på Frederiksberg. 


Inden jeg blev statsautoriseret fodterapeut, arbejdede jeg som social og sundhedshjælper og zoneterapeut. Jeg har derfor stort kendskab til borgere med forskellige behov og stor forståelse for kroppen som helhed.


Nu arbejder jeg fuld tid i min klinik i Hellerup hvor jeg glæder mig til at tilbyde dig en fodbehandling i verdensklasse.