Behandlinger

BEHANDLINGER

FODBEHANDLING


En fodbehandling er til alle! Til dig som oplever problemer med fødderne som fx smerter, ligtorne eller nedgroede negle, eller til dig som blot ønsker en times velvære for dine fødder. En fodbehandling hos Annes Fodterapi starter med et dejligt fodbad for at blødgøre hud og negle. Dernæst vil vi foretage en sundhedsfaglig vurdering for at komme frem til den rette behandling.

Dine negle bliver klippet og filet således at de er pæne og glatte. Hvis en negl er fortykket, bliver den fræset så den bliver magen til de andre negle. Neglehjørnerne afrundes, og nedgroede negle bliver fjernet.

Hvis du har hård hud, bliver det beskåret og eventuelle ligtorne fjernet.

Nedgroede negle behandles ved at påsætte en neglebøjle hvis det skønnes nødvendigt, og hvis det ønskes af dig.


En fodbehandling afsluttes med en let fodmassage hvor der anvendes en hvedekim oliecreme uden parfume. Efter fodbehandlingen vil dine fødder være bløde, tilfredse og velplejet.

 

Alm. fodbehandling 450 kr.

 


Udvidet fodbehandling 540 kr.NEGLELAK


Som afslutning på din fodbehandling kan du få lakeret dine negle. Klinikken anvender TNS neglelak som er en kvalitets neglelak fri for toluen, formaldehyd og ftalater, og med en anti-crack formular. Overlakken giver glans og holdbarhed ofte i flere uger.


Påsætning af neglelak 200 kr.

SKOINDLÆG


Hvis du har smerter i fødder, knæ, ankler eller ryg har du måske en fejlstilling i fødderne. De fleste fejlstillinger kan afhjælpes med et individuelt fremstillet skoindlæg, der retter op på fejlstillingen og forbedrer din gang. Annes Fodterapi tilbyder specielfremstillet skoindlæg som laves personligt til dig. Indlæggene fremstilles ved at der bliver taget aftryk af dine fødder, mens du sidder og slapper af i stolen. Herefter bliver de produceret i eget værksted og du kan typisk hente dem efter en uges tid. Vi giver gerne råd og vejledning om valg af sko, ligesom du er altid velkommen til at tage sko med hvis du er i tvivl om de er gode for dine fødder.


Skoindlæg 1.695 kr.


Ny pris pr. 1. januar 2023: 1995 kr. Er du medlem af sygeforsikringen 'danmark' (gr. 1 & 2), kan du få tilskud til fodbehandling hos Annes Fodterapi.

Du kan få tilskud til skoindlæg hvis du er i gr. 1, 2 eller 5. 

Er du pensionist kan du søge helbredstillæg hos kommunen (op til 85 % tilskud).

Klinikken har ikke ydrenummer og der gives derfor ikke tilskud fra Den Offentlige Sygeforsikring.Udeblivelsesgebyr 200 kr. (afbud senest 24 timer før)